Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • METAS_HOME_ALT1
La delicadesa
d'un postre exquisit

Qui som

IceNatur: és una empresa familiar amb més de 25 anys d'activitat, que es manté ferm a la seva filosofia:

Oferir als nostres clients productes artesans de la més elevada qualitat i amb la constant innovació i desenvolupament en Gelats, sorbets i Pastisseria dins el sector de la Restauració, Hostaleria i Gelateria.

Aquest objectiu està recolzat en el factor humà i el treball en equip com a base fonamental dels nostres èxits, imprescindibles per desenvolupar nous projectes i arribar a noves fites cada vegada més exigents.

Per complir amb aquest compromís, el nostre departament de R + D + I manté un estret contacte amb les necessitats i curiositats dels seus clients així com l'evolució i noves tendències del mercat.

El nostre objectiu amb la qualitat es basa en posar tot el nostre esforç en seleccionar i obtenir exclusivament les millors matèries primeres del mercat, per oferir als nostres clients només productes exclusius de 1a qualitat.

replica watches uk

 

});